Gulf Båtstation Vaxholm

Sjömacken - med flexibilitet och service!

Välkommen till Gulf Båtstation Vaxholm! Du kan inte missa oss där vi finns mitt i centrala Vaxholm och med Kastellet på motsatt sida.Här stannar du lätt och smidigt och förser dig med  Bensin, Diesel, Vatten och Gasol. Våra öppettider är generösa och flexibla. Gilla oss på vår Facebooksida https://www.facebook.com/GulfVaxholm/ så har du alltid koll! 

Förutom att vara en riktigt trevlig och servicesinnad sjömack så har vi fler tjänster att erbjuda...

Välsorterad butik med allt du kan tänkas behöva. Ta gärna en titt i taket när är inne. Här uppe finns ett eldorado för den båtmotorintresserade!

Dykartjänster. Under årens lopp har vi löst många problem och hittat det mesta som finns att hitta på sjöbotten.

Båtcharter. Vi anordnar exempelvis företagskonferenser för upp till 12 personer med mat, konferens och härligt avkopplande miljö. 

Peter Wikström heter jag som driver Gulf Båtstation i Vaxholm sedan 30 år. Det är en fantastisk miljö att leva och verka i och mycket trevligt att macken är en attraktiv arbetsplats för ungdomar. Under sommarhalvåret har vi 40 extraanställda och det inte så konstigt när vi är den sjömack som säljer mest bensin i Norra Europa. Min yrkesbana började inom det militära och jag har senare arbetat som civil dykinstruktör i många år. Prata gärna med mig om dykuppdrag. Dessutom har jag en stor bekväm båt som passar utmärkt för lednings- och företagsgrupper som vill konferera ostört i lugn och vacker miljö. Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Det finns så mycket som roligt att göra. Inte minst att uppträda med Badpojkarna! Visst har vi setts på en dansbana någon gång? 

Varmt välkommen till Gulf Sjömack i Vaxholm! 

Peter med personal

Kontaktuppgifter

Kontakt: Peter Wikström

Telefon: 08-541 321 08 070-277 00 00

Referensbilder